AarupGokarthal

Bløde sving og tidtagning

Vores bane er den længste indendørs gokartbane på Fyn og i Trekantsområdet. Banen er designet af en professionel banedesigner med stor erfaring på området. Målet med at få en hurtig bane med forholdsvis bløde sving, så gokartens trækkraft bibeholdes overalt på banen, er til fulde blevet opfyldt. Det betyder, at kørerens vægt ikke har den store betydning, når der bliver kørt om en førsteplads. Så her kan alle være med.


Hep på vennerne

En vigtig del af et løb med gokarts er, at dem, der ikke kører, kan se og heppe på de andre. Så vores andet vigtige mål med banen var, at den skulle være publikumsvenlig. Der skulle være et godt overblik for dem, der står og følger løbet. Det mål blev nået, fordi vi har placeret pitten midt i hallen. Adgangen til vores tribune er bygget ind over banen.


Tank op med drikkevarer

Vi har naturligvis sørget for, at man under løbet har mulighed for at tanke op med en øl eller en vand, som kan købes på banen.


Den hurtigste tid

Aarup Gokarthal har et avanceret tidtagningssystem. Her kan deltagerne løbende holde sig informeret om gokarternes individuelle omgangstider og placering. I pitten og i opholdsstuen hænger skærme, hvor man hele tiden kan holde sig orienteret om, hvem der kører, den samlede stilling samt hvem der deltager i næste heat og i hvilken gokart. Skal det være dig, der sætter ny banerekord?

Fakta om banen:

  • Længde: 309 m.
  • Bredde: 4,5 – 9 m.